WD Red 80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk

WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk
WD Red WD80EFAX 8TB 3.5″ 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk

WD Red WD80EFAX 8TB 3.5" 5400RPM 256MB Sata 3 NAS Harddisk Genel Özellikler

WD Red WD80EFAX 8TB NAS Harddisk

NAS'ınızı Önce WD Red, Sonra da Harika Şeylerle Doldurun. Veri depolama ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olmak için her uyumlu NAS sistemi için endüstri lideri bir WD Red sürücü vardır. 8TB'a kadar kapasitesi olan sürücülerle WD Red, en büyük ve en yüksek performanslı NAS depolama çözümünü kurmak isteyen müşteriler için kapsamlı çözümler sunar. Tek yuvadan 8 yuvaya kadar NAS sistemleri için üretilen WD Red, değerli verilerinizi depolama becerisini tek bir güçlü birimde bir araya getirir. WD Red ile geleceğe hazırsınız.
Özel NASware 3.0 Her sürücünün yapamadığını yapar. Tek yuvadan 8 yuvaya kadar NAS sistemlerinde WD Red çıtayı yukarı taşır. 64 TB'a varan kapasitelere sahip olun ve WD'nin özel NASware 3.0 yazılımı ile her birini optimize edin. Her WD Red sabit sürücünün içerisinde bulunan gelişmiş NASware 3.0 teknolojisi, uyumluluk, entegrasyon, yükseltilebilirlik ve güvenilirliği artırarak sisteminizin depolama performansını artırır.
Optimum NAS Uyumluluğu İçin Geliştirilmiştir Masaüstü sürücüler, NAS için özel olarak üretilmemişlerdir. Ancak NASware'e sahip WD Red sürücüler bunun için tasarlanmıştır. Özel teknolojimiz, sürücü seçiminde tahmin yapmayı ortadan kaldırır. WD Red küçük NAS sistemleri içindir ve benzersiz algoritmamız, NAS ve RAID ortamlarında performans ile güvenilirlik dengesini sağlar. Kısacası WD Red, NAS muhafazaları için mevcut olan en uyumlu sürücülerdir. Ama bunun için bizim sözümüze güvenmenize gerek yok. WD Red, piyasada mevcut olan NAS ortak uyumluluk testi listesinin en geniş çaplı yansımasıdır.
Masaüstü Sürücüler ile WD Red Karşılaştırması Bir Ağa Bağlı Depolama cihazında, masaüstü sabit sürücüler NAS ortamları için tasarlanmamıştır. NAS'ınız için doğru tercihi yapın ve verilerinizi koruyup optimum performans sürdürmek için gerekli özelliklere sahip sürücüyü seçin. NAS'ınız bir sabit sürücü seçerken aşağıdaki unsurları dikkate alın:

Uyumluluk: Kendi NAS sisteminiz ile uyumluluk için test edilmeden optimum performans garanti edilemez.
Güvenilirlik: Bir NAS veya RAID'in her zaman çalışan ortamı çok sıcaktır. Masaüstü sürücüler ise bu koşullar için tasarlanmamış ve test edilmemiştir. WD Red ise bunun için üretilmiştir.
Hata düzeltme Kontrolleri: WD Red NAS sabit sürücüleri, NAS sistemi içerisindeki arızaların azaltılmasına yardımcı olmak için RAID hata düzeltme kontrolü ile özel olarak tasarlanmıştır. Masaüstü sürücüler ise bunun sorun olabileceği RAID ortamları için tasarlanmamıştır.
Gürültü ve Titreşim Koruması: Tek başına çalışmak üzere tasarlanan masaüstü sürücülerin, çok sürücülü sistemlerde karşılaşılan gürültü ve titreşime karşı koruması çok azdır veya hiç yoktur. WD Red sürücüler ise çok yuvalı NAS sistemleri için tasarlanmıştır.
Ev İçin WD Red Bir NAS ve evinizde içeriğinizi cihazlarınızla sorunsuzca paylaşmak için tasarlanan WD Red sürücüler ile dijital içeriğinizi evinizde aktarın, yedekleyin, paylaşın ve organize edin. Red NASware, cihazlarınızın, TV'nizin, müzik setinizin ve daha fazlası ile sürücülerinizin uyumluluğunu artırır. Bağlı bir dünyada yaşayın.
Küçük İşletmeler İçin WD Red İşletmeler üretkenlik ve verimlilik ile gelişir; WD Red'in tasarımı da tam olarak bu iki ilke üzerine geliştirilmiştir. 1 ila 8 yuvalı sistemler için tercih edilen sabit sürücüdür. NASware 3.0 mevcut ağınızla kusursuz bir entegrasyon sağlar; böylece WD Red işletmenizle aynı hız dosya paylaşımı yapar ve yedekler. 16 yuvaya kadar sistemlere sahip daha büyük işletmeler için de WD Red Pro'ya güvenebilirsiniz.
Büyük İşletmeler İçin WD Red Pro Yoğun kullanımlı NAS için maksimum performans istiyorsanız WD Red Pro, aynı olağanüstü performansı kurumsal müşterileri için sağlamaktadır. 8 ila 16 yuvalı NAS ortamları için geliştirilen WD Red Pro, daha yüksek çalışma yükünü kaldıracak şekilde tasarlanmıştır.
3D Active Balance Plus Verileriniz NAS veya RAID ortamındaki aşırı titreşim ve gürültüden korunmasını sağlar. Bu çift düzlemli denge kontrolü, sürücünüzün zaman içerisindeki yıpranmasını azaltır.
7/24 Güvenilirlik NAS sistemleriniz hep açık kaldığı için, son derece güvenilir bir sürücünün olması çok önemlidir. 1 milyon saate kadar MTBF ile NASware 3.0'a sahip WD Red sürücü, 7x24 çalışan ortamlar için tasarlanmıştır.
Daha Soğuk Çalışma Yüksek Güvenilirlik. Güç tüketimini düşürerek NAS cihazınızın çalışma sıcaklığı düşük tutulur. Sisteminizde daha düşük sıcaklık seviyesi sağlayarak NAS'ınız için daha güvenilir bir çözüm oluşturabilirsiniz.
Her WD Red Sabit Sürücüsü İçine Yerleştirilmiş WD'nin Özel NASware Teknolojisi. Her WD Red™ sabit sürücüsü içine yerleştirilen WD'nin özel NASware teknolojisi, NAS sistemlerindeki yaygın sabit sürücü sorunlarını azaltarak NAS depolama performansını arttırır. Yaygın sonuçlar, masaüstü bilgisayarlar için tasarlanan bir sabit sürücünün neden olduğu uyumluluk, entegrasyon, yükseltilebilirlik, güvenilirlik ve sahip olma bedeli ile ilgilidir.
Masaüstü Sabit Sürücüleri Masaüstü Bilgisayarlar İçin Tasarlanmıştır. WD Red = NAS. Masaüstü sabit sürücüleri, kişisel masaüstü bilgisayarlarda ideal performans ve güvenilirlik için tasarlanmıştır. Ne kadar kurumsal sınıf sürücülere uygun fiyatlı bir alternatif olsalar da masaüstü sürücüleri, potansiyel veri kaybı ve sürekli kullanılan ve RAID yapılandırmasına sahip NAS sistemlerinde hataların ortaya çıkması bakımından daha risklidir. NAS veya RAID ortamında kullandığınız masaüstü sürücülerle yaşayabileceğiniz spesifik sorunlar arasında şunlar yer alır:

Uyumluluk: Masaüstü sürücüleri her zaman NAS uyumluluğu için test edilmezler ve entegrasyon sırasında sorun çıkarabilirler.
Güvenilirlik: Birçok masaüstü sürücüsü bir NAS sistemi içinde kullanıldığında, yüksek kullanım sıcaklıkları veya 7x24 işletim ortamları için tasarlanmadığından daha az güvenlidir.
Hata düzeltme kontrolleri: Masaüstü sürücüleri geleneksel olarak RAID ortamları için tasarlanmamıştır ve bir süre sonra sabit sürücünün RAID'i devre dışı bırakmasına neden olabilecek bir hata oluştuğunda RAID denetleyicisinin yardımcı olmasını engelleyen kontrollere sahiptir. Bir RAID'i yeniden yapılandırmak genellikle birkaç saat alır ve verimlilik ve arıza süresi üzerinde belirgin bir etki yapabilir.
Gürültü ve titreşim: Genellikle tek sürücülü uygulamalar için tasarlanan ortalama masaüstü sürücüleri, daha yüksek sese ve titreşim seviyesine sahip çok sürücülü sistemler için optimize edilmemiştir. Bu sürücüler bir NAS'a eklendiğinde, ek titreşim sürücünün güvenilirliliğini ve kullanım ömrünü azaltabilir.
NASware ile Masaüstünden Çok Daha Fazlası WD Red sürücülerine, bir NAS sisteminde yer alan geleneksel sabit sürücüde ortaya çıkabilecek hatalara odaklanan WD'nin özel NASware teknolojisi de dahildir. WD; uyumluluğu test etmek ve müşterimizin, sahip olduğu NAS sistemi için hangi sürücünün doğru olduğuyla ilgili yaptığı tahmin yürütme işini azaltmak için, partnerleriyle doğrudan çalışır. Küçük NAS sistemlerinde daha iyi müşteri deneyimlerine olanak sağlamak için tasarlanan bu yenilikçi ürün yazılımı, performansın en önemli öğeleri olan güç ve çoklu sürücü ortamında güvenilirliği düzgün bir şekilde dengeler. NASware 'daki benzersiz algoritmalar, NAS sistemi sahiplerinin değer verdikleri özelliklerden ödün vermeden güç ve performansı optimize eder.
Güçten ve Paradan Tasarruf Edin NASware , sürücü güvenilirliliğini arttırır ve verilerinizi güç kesintisi ya da bozulmalara karşı korur. WD Red sürücülerinin optimize edilmiş güç kullanım özellikleri sayesinde küçük NAS ortamlarında önemli ölçüde güç tasarrufu ve daha düşük sabit sürücü işlem sıcaklıkları sağlanır, güvenilirlik ve sürücü performansı genel bağlamda arttırılır ve kullanıcıların NAS masrafları azaltılır.

Akıllı Hata Düzeltme
NASware , bünyesindeki akıllı hata düzeltme kontrolleri ile, kapsamlı hata düzeltme nedeniyle sabit sürücülerin RAID'den devre dışı kalmasını önler. Bu özellik, RAID'i yeniden yapılandırırken daha az arıza süresi ve daha fazla uygunluk sağlar.

Komut Tamamlama
NASware , güvenilirliği daha da arttırmak için beklenmedik bir güç kaybı durumunda, cihazı kapatmadan önce işleme alınmış olan komutu tamamlayarak veri bozulmasını ve kaybını en aza indirir.

WD Red WD80EFAX 8TB NAS Harddisk

Teknik Özellikler
Arayüz SATA 6 Gb/s
Kapasite 8 TB
Form Faktörü 3.5"
Yerel Komut Kuyruğu Evet
Gelişmiş Format (AF) Evet
RoHS Uyumlu Evet
Performans
Arayüz Aktarım Hızı (Okuma Hızı) 120 MB/s
Önbellek (MB) 256
Performans Sınıfı 5400 RPM Sınıfı
Güvenilirlik / Veri Bütünlüğü
Yükleme / Boşaltma Döngüleri 600.000
MTBF (saat) 1.000.000
İş Yükü Oranı (TB/yıl) 180
Sınırlı Garanti (yıl) 3
Güç Yönetimi
12 VDC ± %5 (A, en yüksek) 1.85
Güç Tüketimi, Okuma/Yazma 8.8 W
Güç Tüketimi, Boşta 5.3 W
Güç Tüketimi, Bekleme ve Uyku 0.8 W
Çevresel Özellikler
Çalışma Sıcaklığı 0 ~ 65 °C
Depolama Sıcaklığı -40 ~ 70 °C
Şok (Gs) Çalışma, (2ms, okuma/yazma): 30
Şok (Gs) Çalışma, (2ms, okuma): 65
Şok (Gs) Çalışmazken: 300
Ses Düzeyi (dBA) 29
Fiziksel Özellikler
Yükseklik (inç / mm, maks.) 1.028 / 26.1
Uzunluk (inç / mm, maks.) 5.787 / 147
Genişlik (inç / mm, ± 0,01 inç) 4 / 101.6
Ağırlık (lb / kg, ± %10) 1.58 / 0.715

WD Red WD80EFAX 8TB NAS Harddisk Özellikleri

Genel Özellikler

Bağlantı Tipi SATA 3
Ön Bellek 256 Mb Cache Bellek
Disk Boyutu 3.5" Disk
Dönüş Hızı 5400 RPM
Bellek Kapasitesi 8 TB

Diğer

Garanti 24 Ay Garanti
Diğer Özellikler WD Red
Karşılaştırma Listesi

WD Red WD80EFAX 8TB NAS Harddisk

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

WD Red WD80EFAX 8TB NAS Harddisk hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.