fcp
Gaming Gecesi Kampanyası 2024

Zalman, P50 DS kasasını piyasaya sürdü

Kemal Y. 29.05.2024 (Güncellenme: 19.09.2024) Takip et
Zalman, arka taraftaki konektörlere sahip anakart desteğine sahip P50 DS kasasını piyasaya sürdü
Zalman, P50 DS kasasını piyasaya sürdü

Koreli teknoloji şirketi Zalman, P50 DS adını verdiği yeni bir bilgisayar kasası piyasaya sürdü. Bu kasa, Mid-Tower form faktöründe ve öne çıkan özelliklerinden biri, anakartların arka tarafında bulunan bağlantı noktalarını desteklemesidir. Bu özellikle Asus BTF ve MSI Project Zero gibi anakartlar için geçerlidir.

Şık Tasarım ve İşlevsellik

Zalman P50 DS, beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunar. Boyutları 480 × 240 × 512 mm olan kasanın ağırlığı 10,5 kg'dır. Ön ve sol yan panelleri temperli camdan yapılmıştır ve iç bileşenlere panoramik bir görünüm sağlar. Kasanın ek özelliklerinden biri ise sol yan panelin alt kısmında yer alan küçük bir LCD ekrandır; sistem hakkında çeşitli bilgileri gösterir.

Geniş Uyum ve Soğutma Seçenekleri

Zalman P50 DS, 435 mm'ye kadar uzunluğa sahip grafik kartları, 178 mm'ye kadar yükseklikte işlemci soğutucuları, 225 mm'ye kadar uzunluktaki güç kaynakları ve 360 mm'ye kadar radyatörler için destek sunar. Radyatörler üst kısıma veya sağ iç yan panele monte edilebilir.

Yüksek Performanslı Soğutma Çözümleri

Kasanın içinde üç adet 120 mm veya iki adet 140 mm üstten, üç adet 120 mm iç yan panelden, bir adet 120 mm veya 140 mm arka taraftan ve üç adet 120 mm veya iki adet 140 mm alttan fan monte edilebilir. Zalman P50 DS, iç yan panele üç adet önceden takılmış 120 mm ARGB fan ile birlikte gelir. Bir tane daha aynı fan da arka tarafta bulunur.

Gelişmiş Depolama ve Bağlantı Seçenekleri

Kasa, yedi genişleme yuvasına sahiptir. İçeride, 3,5 inç veya 2,5 inç sürücüler için iki kombinasyonlu yuva ve 2,5 inç sürücüler için iki ayrı yuva bulunur. Kablo yönetimi için ise güç kablosunu gizlemek için düzenli bir düzen sağlar.

Gelişmiş Bağlantı Noktaları

Kasanın ön panelinde bir adet USB Type-C portu, birleşik bir 3,5 mm ses çıkışı ve iki adet USB 3.0 Type-A portu bulunur. Zalman P50 DS'nin fiyatı ve piyasaya ne zaman çıkacağı henüz açıklanmamıştır.

Zalman P50 DS, güçlü donanım desteği ve şık tasarımıyla bilgisayar meraklıları için çekici bir seçenek sunuyor. Sizce bu yeni bilgisayar kasası, piyasadaki diğer rakipleriyle rekabet edebilecek mi?
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!