fcp

Yeni LG CineBeam Projektör ile 5cm'den 90-inç Görüntü

Başak U. 22.12.2018 (Güncellenme: 05.09.2024) Takip et
TV
LG, CES 2019'da serinin ikinci modeli olan HU85L’i tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni CineBeam duvarın sadece 5cm uzağından 90-inç görüntü üretebiliyor.
Yeni LG CineBeam Projektör ile 5cm'den 90-inç Görüntü

İlk CineBeam 4K lazer projektör modelini geçen sene CES fuarı kapsamında tanıtan LG, önümüzdeki CES fuarında serinin ikinci modeli olan HU85L’i tanıtmaya hazırlanıyor.


Yeni versiyon projektör HU80K modelinin hem performans hem de tasarım açısından güncellenmiş hali. Eski uzunlamasına, siyah kule tarzı tasarım yerini daha geleneksel dikdörtgen gri bir kutuya benzeyen modele bırakmış ve bu sayede salon ya da oturma odasına daha kolay uyum sağlayabilen bir ürün ortaya çıkmış. LG’ye göre yeni projektörün en önemli özelliği Ultra Short Throw (UST) teknolojisi. UST teknolojisi sayesinde duvardan sadece 5 cm uzağa konumlandırılan projektör bu kadar kısa bir mesafeden bile tam 90-inç büyüklüğünde bir görüntü üretebiliyor. Tabi isteğe bağlı olarak projektörü duvardan bir 10 cm kadar daha uzaklaştırırsanız tam 120-inç görüntü almak da mümkün oluyor.

Başak Uzun

Teknoloji Editörü ve İncehesap Blog Yazarı. Teknoloji, pratik bilgiler, ürün incelemeleri ve oyunlarla ilgili yazılar kaleme alır. Yemek yapma, gezme ve yeni şeyler keşfetmeye bayılır.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!