fcp
Hesaplı Eylül 2024

Vivo, Mayıs ayı AnTuTu performans sıralamasında lider!

Kemal Y. 04.06.2024 (Güncellenme: 05.09.2024) Takip et
Mayıs ayı AnTuTu performans sıralamasına göre Vivo, amiral gemisi akıllı telefon kategorisinde büyük bir başarı elde etti.
Vivo, Mayıs ayı AnTuTu performans sıralamasında lider!

Çinli Android cihazlarının performans testi geliştiricisi AnTuTu, Mayıs ayı sıralamasını yayınladı ve açık bir şekilde lider Vivo oldu - marka, amiral gemisi akıllı telefonların çoğunu üst sıralarda kapladı. Qualcomm'un amiral gemisi ve alt amiral gemisi işlemcilerinin en hızlı üreticisi unvanını MediaTek ile paylaştı.

Vivo X100s, Mayıs Ayının En Hızlı Telefonu

Mayıs ayında en hızlı telefon, ayın ortasında duyurulan Vivo X100s modeli oldu ve 2.105.621 puanla birinci oldu. İkinci sırada OPPO Find X7, 2.094.528 puanla yer aldı ve üçüncü sırada Red Magic 9 Pro+ 2.080.986 puanla yer aldı. Dikkat çekici bir şekilde, listenin lideri MediaTek Dimensity 9300+ işlemcisi ile donatılmışken, gümüş madalya sahibi Dimensity 9300 çipi üzerinde çalışıyor ve üçüncü sıradaki model Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 çipi ile donatılmıştır.

Sub-Amiral Gemisi Telefon Yarışmasının Kazananı: OnePlus Ace 3V

Sub-amiral gemisi telefonlar arasında yarışmanın galibi OnePlus Ace 3V oldu ve ortalama 1.437.896 puan aldı; ikinci sırada ise Realme GT Neo6 SE, 1.381.173 puan aldı ve üçüncü sırada Redmi K70E 1.374.018 puan aldı. Sub-amiral gemisi telefonlar sıralamasındaki en verimli işlemci Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 oldu - en hızlı iki model bu işlemci üzerinde çalışıyor. Ancak, bu çip tüm onluğu MediaTek işlemcileriyle eşit olarak paylaştı.

Teknoloji Yarışı ve İlerlemesi

Mobil teknoloji alanındaki yarışma ve rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Her yeni model, daha hızlı işlemciler ve gelişmiş özelliklerle geliyor. Bu rekabet, tüketicilere daha iyi performans ve deneyim sunmaya yönelik sürekli bir yenilik ve geliştirme döngüsünü tetikliyor.

Bu hızlı teknolojik gelişmeleri takip etmek heyecan verici olabilir, ancak hangi özelliklerin gerçekten önemli olduğunu belirlemek ve bir cihaz seçerken doğru kararı vermek zor olabilir. Sizce, akıllı telefon seçerken en önemli faktörler nelerdir? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!