fcp

Thermalright, Burst Assassin 120 EVO DARK kule soğutucusunu bir çift fanla tanıttı

Kemal Y. 29.05.2024 (Güncellenme: 19.09.2024) Takip et
Fan
Thermalright'un yeni Burst Assassin 120 EVO DARK modeli, siyah renkli tasarımı, etkili soğutma performansı ve sessiz çalışmasıyla dikkat çekiyor.
Thermalright, Burst Assassin 120 EVO DARK kule soğutucusunu bir çift fanla tanıttı

Thermalright, Assassin serisine tamamen siyah bir model olan Burst Assassin 120 EVO DARK ile genişlemiş durumda. Bu yeni model, tek kuleli bir radyatör yapısını benimseyerek ve iki fan ile donatılarak geliştirilmiştir.

Dayanıklı ve Verimli

Kulenin tabanı bakır malzemeden üretilmiş ve korozyona karşı koruma için nikel kaplama ile kaplanmıştır. Radyatörde altı adet 6 mm çapında nikel kaplı bakır ısı borusu bulunmaktadır. Soğutma sisteminin üst kısmında mat alüminyumdan dekoratif bir plaka yer almaktadır.

Gelişmiş Soğutma Performansı

Burst Assassin 120 EVO DARK, iki adet 120 mm'lik PWM fan ile donatılmıştır. Bu fanlardan biri, ısıyı arkadan uzaklaştırmak için tasarlanmışken diğeri ön taraftan havayı çekmektedir. Her iki fan da hidrodinamik rulmanlar kullanmaktadır.

Yüksek Performans ve Düşük Gürültü Seviyesi

Her iki fan da 1500 devir/dakikaya kadar çalışabilir ve maksimum hava akışı sağlayarak etkili bir soğutma sağlar. Ancak, maksimum ses seviyesi 25,6 dB(A) seviyesinde tutulmuştur, böylece sessiz bir çalışma deneyimi sunulur.

Kompakt ve Uyumlu Tasarım

Burst Assassin 120 EVO DARK'un iki fanı ile birlikte boyutları 156 × 124 × 102 mm'dir. Bu kompakt tasarım, birçok bilgisayar kasasıyla uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. Ayrıca, Intel LGA 1700/1200/115x ve AMD Socket AM5/AM4 işlemci soketleri ile uyumludur.

Fiyat ve Satış Bilgileri

Thermalright, Burst Assassin 120 EVO DARK'un fiyatını henüz açıklamamıştır. Ancak, benzer özelliklere sahip diğer soğutucuların fiyatları göz önünde bulundurulduğunda, rekabetçi bir fiyat beklenmektedir.

Thermalright'un yeni Burst Assassin 120 EVO DARK modeli, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor. Ancak, fiyatının ne olacağı ve piyasaya ne zaman sunulacağı konularında daha fazla bilgi beklenmektedir. Sizce bu yeni soğutucu, performans ve sessizlik açısından beklentileri karşılayabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!