fcp
Hesaplı Eylül 2024

Sony PlayStation 5 nihayet tam Discord desteğini alacak

Kemal Y. 15.06.2024 (Güncellenme: 07.09.2024) Takip et
Sony, PlayStation 5 için Discord entegrasyonunu duyurdu. Merak edilen detaylar haberimizde!
Sony PlayStation 5 nihayet tam Discord desteğini alacak

Sony, PlayStation 5 için Discord hizmetine destek eklediğini duyurdu. Bu sayede kullanıcılar, konsoldan doğrudan sesli sohbetlere katılabilecekler.

Sony'nin geçen yıl PlayStation 5'e Discord desteği eklemesiyle birlikte, kullanıcılar şu anda Discord'un mobil veya masaüstü uygulamalarından gelen çağrıları manuel olarak konsola aktarmak zorundalar. Ancak yakın bir zamanda iletişim süreci daha da basit hale gelecek; çünkü sesli sohbetlere doğrudan konsol uygulamasından katılabilecekler. Bu güncelleme, PlayStation 5'teki Discord'un özelliklerini Microsoft Xbox konsolu kullanıcılarının sahip olduğu olanaklarla neredeyse aynı hale getirecek.

Sony, PlayStation Network Profil Paylaşımını Kolaylaştırıyor

Sony ayrıca PlayStation Network profilini herhangi bir mesajlaşma uygulamasında ve sosyal medyada paylaşma imkanı sunuyor. Yakında "Profil Paylaş" seçeneği, PlayStation mobil uygulamasında da mevcut olacak. Bu özellik, kullanıcıların profil bağlantısını veya QR kodunu paylaşarak diğer kişilerin kullanıcıyı arkadaş listesine eklemesine olanak tanıyor.

Discord Özelliklerinin Genişlemesi

Discord özelliklerinin genişletilmesiyle ilgili bu yenilikler birkaç hafta içinde yayılacak. İlk olarak, bu güncelleme PlayStation 5 sahiplerine Japonya ve diğer Asya ülkelerinde sunulacak. Daha sonra Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda, Orta Doğu, ABD ve Kanada'da da sunulacak. Kullanıcılar, PlayStation 5'in yazılımını en son sürüme güncellemeli ve PlayStation Network hesabını Discord hesabıyla bağlamalıdır.

Sony'nin PlayStation 5 için Discord desteğini genişletmesi, oyun topluluğunun iletişim ve etkileşimini artırarak kullanıcıların deneyimini daha da geliştirecek gibi görünüyor.

Sony'nin PlayStation 5 için Discord desteğini nasıl buluyorsunuz? Bu güncelleme sizin için önemli mi, yoksa kullanmadığınız bir özellik mi? Discord'un PlayStation 5'e entegrasyonu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!