fcp
Hesaplı Eylül 2024

Samsung, Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü akıllı telefonunu tanıttı

Kemal Y. 11.07.2024 (Güncellenme: 07.09.2024) Takip et
Samsung, Paris'teki Galaxy Unpacked etkinliğinde, 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için özel olarak tasarlanan Galaxy Z Flip6 Olympic Edition'ı tanıttı.
Samsung, Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü akıllı telefonunu tanıttı

Samsung, bugün Paris'te düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde bir dizi yeni ürünün tanıtımını yaptı. Bu etkinlikte, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 tanıtıldı. Ayrıca, Güney Koreli üretici, yaklaşan Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın katılımcılarına özel olarak Galaxy Z Flip6 Olympic Edition'ı duyurdu.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition’ın Özellikleri

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, teknik özellikler açısından standart versiyonla tamamen aynı. Ancak, cihazın kasası parlak sarı renkte ve temalı bir kılıfla birlikte geliyor. İlginç olan, Samsung’un 2016 yılından bu yana Olimpiyat oyunları katılımcılarına özel akıllı telefonlar hediye etmesi, ancak bu yıl sporcular cihazları resmi piyasaya çıkış tarihinden önce alacaklar.

eSIM ve 5G Desteği

Sporcular, Galaxy Z Flip6 Olympic Edition'larını aldıktan hemen sonra kullanabilsinler diye her cihaz, Orange operatörü tarafından sağlanan 100 GB ücretsiz 5G veri kullanımı imkanı sunan eSIM ile donatılmış. Ayrıca, cihazlarda Paris 2024 ve Athlete 365 uygulamaları yüklü olacak. Athlete 365, sporculara özel bir sosyal ağa erişim sağlarken, Samsung Wallet uygulaması ise Olimpiyat ve Paralimpik köyünde bulunan otomatlardan ücretsiz içecek almayı mümkün kılacak.

Serbest Satış İhtimali

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition'ın daha sonra serbest satışa sunulma ihtimali bulunuyor, ancak bu durumda sporculara sunulan bonuslar olmayacak. Samsung, benzer bir stratejiyi 2022 Pekin Olimpiyat Oyunları onuruna çıkarılan Galaxy Z Flip3 özel versiyonu ile de izlemişti.

Dağıtım Tarihi

2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları katılımcıları, Galaxy Z Flip6 Olympic Edition'ı 18 Temmuz'dan itibaren, yarışmaların açılış töreninden bir hafta önce almaya başlayacaklar.

Samsung’un Sporculara Özel Hediyesi

Samsung’un, sporculara özel olarak sunduğu bu hediyeler, markanın global tanıtım stratejisi açısından büyük önem taşıyor. Sporcuların bu cihazları kullanması, Samsung’un teknolojik üstünlüğünü vurguluyor ve marka sadakatini artırıyor.

Bu özel sürüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!