fcp
Hesaplı Eylül 2024

PowerColor, G502'ye çok benzeyen Alphyn AM10'u tanıttı!

Kemal Y. 09.06.2024 (Güncellenme: 06.09.2024) Takip et
PowerColor, Logitech G502'ye çok benzeyen ilk oyun faresi olan kablosuz Alphyn AM10'u tanıttı.
PowerColor, G502'ye çok benzeyen Alphyn AM10'u tanıttı!

PowerColor, AMD Radeon ekran kartlarının versiyonlarıyla bilinse de, son zamanlarda fare ve klavye gibi oyuncu ekipmanlarına da odaklanmaya başladı. Ducky markasıyla yapılan işbirliğiyle Ducky One X oyun klavyesi gibi ürünlerin yanı sıra birkaç fare pad'i de piyasaya sürdü. Ancak, şirketin fare portföyünde henüz bir oyuncu faresi bulunmuyordu. Ancak şimdi, PowerColor Alphyn AM10 adında bir oyuncu faresi duyurdu.

Logitech G502'ye Benzer Bir Tasarım

Yeni ürün, Logitech G502'ye oldukça benzer bir tasarıma sahip. PowerColor'ın faresi, neredeyse aynı formda ve sağ elin büyük parmağı için büyük bir alanla dikkat çekiyor.

Oyun Oyuncuları İçin Tasarlandı

Alphyn AM10, fare kullanırken pençe kavrama tekniğini tercih edenler için tasarlandı. Yeni ürün, hem kablolu hem de kablosuz çalışma modları sunuyor. Kablosuz modda, fareyi ya 2.4 GHz frekansında çalışan bir USB alıcı aracılığıyla ya da Bluetooth üzerinden bağlayabilirsiniz.

Alphyn AM10, 8000 Hz tarama hızına sahip bir optik sensörle donatılmıştır. Ana düğmeler için Omron anahtarları kullanır ve makroların kaydedilmesini destekler - dahili bir belleğe sahiptir.

Fiyatı Henüz Açıklanmadı

PowerColor, yeni oyuncu faresi Alphyn AM10'un fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Ancak, özellik seti ve performansı dikkate alındığında, rekabetçi bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

PowerColor'ın oyuncu ekipmanları alanındaki bu yeni adımı ne düşünüyorsunuz? Yeni fareleriyle oyuncu ekipmanları pazarına ne gibi etkiler yapabilirler? Yorumlarınızı paylaşın!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!