fcp
Hesaplı Eylül 2024

Pixel Watch 3 Farklı Çaplara Sahip İki Farklı Model ile Geliyor

Kemal Y. 31.07.2024 (Güncellenme: 09.09.2024) Takip et
Akıllı saat Pixel Watch 3 iki farklı çap ile iki farklı model olarak geliyor.
Pixel Watch 3 Farklı Çaplara Sahip İki Farklı Model ile Geliyor

13 Ağustos'ta yapılacak olan Made by Google etkinliği öncesinde, Google'ın yeni ürünleri hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor. En son olarak, Pixel Watch 3 akıllı saatlerinin marketing materyalleri ortaya çıktı. Bu bilgiler, Pixel Watch 3’ün Google Pixel 9 ve diğer yeni Google ürünleriyle birlikte tanıtılacağını gösteriyor. Pixel Watch 3, ilk kez iki farklı boyutta sunulacak: 41 mm ve 45 mm çapında iki model. Yeni saatler, 41 mm modelinde, Pixel Watch 2'ye kıyasla %10 daha büyük ekran sunacak, bu da daha ince çerçeveler sayesinde mümkün olacak.

Yüksek Ekran Parlaklığı ve Hızlı Şarj Özellikleri

Yeni Pixel Watch 3'ün ekranı, Pixel Watch 2'ye kıyasla iki kat daha yüksek, yani 2000 cd/m² piksel parlaklığına sahip olacak. Ayrıca, bu yeni modeller %20 daha hızlı şarj edilebilecek. Her iki model de Always-On Display (AOD) modu açıkken 24 saate kadar, yeni enerji tasarrufu modunda ise 36 saate kadar batarya ömrü sunacak. Ancak, Pixel Watch 3'ün Wear OS 4'te bulunan ve batarya ömrünü 100 saate kadar uzatabilen 'hibrit arayüz' özelliğini desteklemediği belirtiliyor. Bu özellik şu anda sadece OnePlus Watch 2'de bulunuyor.

Geliştirilmiş Fitness ve Sağlık Fonksiyonları

Marketing materyallerinde ayrıca Pixel Watch 3'ün yeni fitness özellikleri de vurgulanıyor. Kullanıcılar, kişisel koşu programları oluşturabilecek ve yeni 'sesli ve dokunsal sinyaller' özelliği ile koşu hızlarını artırmak ya da azaltmak için uyarılar alacaklar. Fitbit'in yeni 'sabah bülteni' özelliği, kullanıcıların sağlık ve fitness verilerini özetleyerek antrenmanlarını planlamalarına yardımcı olacak. Bu yeni özelliklerin, daha önceki Pixel Watch modellerine de geleceği söyleniyor.

Google Maps ve Nest Entegrasyonları

Pixel Watch 3'ün sunduğu bir diğer yenilik, Google Maps'in çevrimdışı kartlarını desteklemesi. Ayrıca, kullanıcılar Google Home uygulamasından Nest Cam ve Nest Doorbell canlı yayınlarını görüntüleyebilecekler. Bu, akıllı saatlerin akıllı ev ekosistemiyle daha iyi entegre olmasını sağlıyor. Kullanıcılar, Pixel akıllı telefonlarının kamera uygulamasını yönetirken fotoğraf ve video çekim modları arasında da geçiş yapabilecekler.

Pixel Watch 3'ün bu yeni özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni akıllı saatlerin getireceği yeniliklerin, teknoloji dünyasında nasıl bir etki yaratacağı hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!