fcp
Gaming Gecesi Kampanyası 2024

Logitech Yeni Kablosuz Mouse ve Klavyesini Tanıttı

Başak U. 07.09.2019 (Güncellenme: 18.09.2024) Takip et
Logitech, Master serisine ait yeni Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys modellerinin tanıtımını yaptı
Logitech Yeni Kablosuz Mouse ve Klavyesini Tanıttı

Logitech, IFA 2019 etkinliği kapsamında Master serisine ait yeni kablosuz klavye ve mouse modelini tanıttı. Yeni modeller, yüksek performans arayan profesyonel kullanıcılara hitap ediyor.

Logitech MX Keys klavye modeli, Logitech’in şimdiye kadarki çıkardığı klavyeler arasında en iyi düşük profilli yazma imkanı sunuyor. Akıllı ışıklandırmaya sahip olan MX Keys, dokunsal tepkileri de başarılı bir şekilde yansıtıyor. Ayrıca pil ömründen tasarruf etmek için de kullanılmadığında kendiliğinden kapanabiliyor.


 Logitech Master 3 kablosuz mouse modeli ise 4000 DPI değeri sunuyor. Tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen mouse, dolu batarya ile 70 güne kadar çalışabiliyor. 3 dakikalık şarj ile de tam gün çalışma imkanı sunuyor.

USB-C hızlı şarj desteği bulunduğun iki ürün de Windows, Mac ve Linux işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışıyor.

 


Başak Uzun

Teknoloji Editörü ve İncehesap Blog Yazarı. Teknoloji, pratik bilgiler, ürün incelemeleri ve oyunlarla ilgili yazılar kaleme alır. Yemek yapma, gezme ve yeni şeyler keşfetmeye bayılır.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!