fcp
Gaming Gecesi Kampanyası 2024

Lian Li, devasa boyutlarda A3-mATX kasasını tanıttı

Kemal Y. 24.05.2024 (Güncellenme: 20.09.2024) Takip et
Lian Li, devasa grafik kartlarını destekleyen kompakt bir A3-mATX kasayı piyasaya sürdü
Lian Li, devasa boyutlarda A3-mATX kasasını tanıttı

Lian Li, Micro-ATX formatında A3-mATX adında kompakt bir bilgisayar kasasını tanıttı. Bu yeni ürün, DAN Cases ile yapılan yeni bir işbirliği kapsamında geliştirilmiştir. Küçük boyutlarına rağmen, 4.5 genişlikteki genişleme yuvalarına sahip ekran kartları için montaj imkanı sunar.

Yenilikçi Tasarım ve Optimum Hava Akışı

Kasanın üstü ve yan panelleri mesh yapıya sahiptir, böylece etkili bir şekilde taze hava alır. Üst panel, iki vida ile sabitlenir ve kolayca çıkarılabilir. Yan paneller, herhangi bir alet kullanmadan çıkarılabilir. Kasa ön paneli plastiktir ve alt panelde manyetik bir toz filtresi bulunmaktadır.

Esnek Konfigürasyon ve Yüksek Performans

Lian Li A3-mATX, Micro-ATX anakart kurulumunu destekler ve özel tasarımı sayesinde sol veya sağ tarafta monte edilebilir. Dört genişleme yuvası ve iki adet 2.5 inçlik sürücü yuvası bulunmaktadır. Konfigürasyona bağlı olarak, 220 mm'ye kadar SFX, SFX-L veya ATX güç kaynağı kullanılabilir. Kasada ayrıca üstte veya sol tarafta 360 mm'ye kadar sıvı soğutma radyatörü ve toplamda on adede kadar 120 mm fan monte edilebilir.

Gelişmiş Kapasite ve Ekstralar

A3-mATX, iç hacmi 26 litreyi aşan ve en güçlü oyun ekran kartlarının monte edilebileceği bir alana sahiptir. Ayrıca, üretici, kasaya ek olarak temperli camdan yapılmış sol yan panel ve dikey ekran kartı montaj kiti gibi çeşitli aksesuarlar sunar. Bu aksesuarlar, siyah ve beyaz renklerde mevcuttur ve sırasıyla 12.99 $ ve 49.99 $ 'dır.

Fiyat ve Satış Bilgileri

Lian Li, A3-mATX kasasını 69.99 $ fiyatla değerlendiriyor. Satışları 22 Mayıs'ta başladı.

Bu inovatif bilgisayar kasası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!