fcp

iOS ve Android uyumlu OnePlus Watch 2 eSIM duyuruldu

Kemal Y. 28.06.2024 (Güncellenme: 16.09.2024) Takip et
OnePlus, yeni OnePlus Watch 2 eSIM modelini tanıttı; bu akıllı saat, güçlü özellikleri ve eSIM desteği ile dikkat çekiyor.
iOS ve Android uyumlu OnePlus Watch 2 eSIM duyuruldu

OnePlus, Çin'de düzenlenen bir etkinlikte Pad Pro tablet ve Ace 3 Pro akıllı telefonlarının yanı sıra, yeni akıllı saati OnePlus Watch 2 eSIM'i de tanıttı. Yeni akıllı saatin özellikleri büyük ölçüde bu yılın başlarında piyasaya sürülen OnePlus Watch 2 modeliyle benzerlik gösteriyor, ancak bazı farklılıklar da mevcut.

OnePlus Watch 2 eSIM Özellikleri

OnePlus Watch 2 eSIM, selefi gibi 1,43 inç AMOLED ekrana sahip ve 466 × 466 piksel çözünürlük (326 PPI) ve 1000 nit maksimum parlaklık sunuyor. Ancak, yeni model alüminyum alaşımlı bir kasaya sahipken, önceki model paslanmaz çelik bir kasaya sahipti. Bu değişiklik, cihazın dayanıklılığını artırırken, daha hafif bir kullanım deneyimi sağlıyor.

İki Farklı Çip ile Yüksek Performans

OnePlus Watch 2 eSIM, iki çip kullanıyor: Snapdragon W5 ve BES2700. Yeni modelde Snapdragon W5, Wear OS yerine ColorOS işletim sistemi ile çalışıyor, BES2700 ise düşük enerji tüketimli bir gerçek zamanlı işletim sistemi ile birlikte çalışıyor. Bu yeni saat, hem Android hem de iOS cihazları ile uyumlu. Ayrıca, yeni modelin isminden de anlaşılacağı gibi, eSIM desteği sayesinde bağımsız aramalar yapılabiliyor. Bunun yanında Bluetooth 5.3 üzerinden bağlı bir akıllı telefon ile de arama yapılabiliyor. Bir diğer yenilik ise NFC teknolojisi desteği.

Sağlık ve Spor Takibi

OnePlus Watch 2 eSIM, 2 GB RAM ve 32 GB flaş depolama alanına sahip, ayrıca 4 GB eMMC belleği bulunuyor. Cihaz, kalp atış hızı, kan oksijen seviyesi, uyku kalitesi ve stres seviyesini izleyebiliyor. Ayrıca, otomatik olarak algılanabilen altı spor modu da dahil olmak üzere 100'den fazla spor modu desteği sunuyor.

Dayanıklılık ve Navigasyon Özellikleri

OnePlus Watch 2 eSIM, IP68 suya ve toza dayanıklılık standardına sahip olup, 5 ATM su geçirmezlik özelliği ile de dikkat çekiyor. Cihaz, Beidou, GPS, Galileo, GLONASS ve QZSS gibi uydu navigasyon sistemlerini destekliyor. Ayrıca, dahili mikrofon ve hoparlör ile donatılmış. 500 mAh kapasiteli bataryası, akıllı modda 4 güne kadar, enerji tasarrufu modunda ise 12 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Saatin boyutları 47,6 × 46,6 × 12,1 mm ve ağırlığı 37 gram. Renk seçenekleri ise Siyah (Meteorite Black) ve Yeşil (Nebula Green) olarak sunuluyor.

Satış Tarihi ve Fiyatı

OnePlus Watch 2 eSIM, Çin'de 3 Temmuz'da 1799 yuan (yaklaşık 247 dolar) fiyatla satışa sunulacak. Bu yeni cihaz hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!