fcp

Enermax, Konnektörlü Anakartları Destekleyen Cable Master 20 Kasasını Tanıttı

Kemal Y. 01.06.2023 (Güncellenme: 20.09.2024) Takip et
Enermax'ın yeni kasa serisi özel bir kablo sistemine sahip teknoloji ile geliyor. Kablo yönetim sistemi ve uyumlu anakartlar için haberimizi okuyun.
Enermax, Konnektörlü Anakartları Destekleyen Cable Master 20 Kasasını Tanıttı

Enermax, yeni kasa serisi olan Cable Master 2.0'ı tanıttı. Bu kasa serisi, özel bir kablo yönetim sistemine sahip ve geleneksel anakartlara ve arka panel konfigürasyonlarına uyum sağlar.

Cable Master 2.0, kullanıcılara daha iyi bir donanım kurulum deneyimi sunar. Kasa serisi, hem geleneksel standart ATX anakartlara hem de daha küçük form faktörlerine uyumlu olarak tasarlanmıştır.

Kablo Yönetim Sistemi

Enermax, Cable Master 2.0 kasa serisinde özel bir kablo yönetim sistemi kullandı. Bu sistem, kabloların düzenli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur ve daha temiz bir görünüm sağlar.

Ayrıca, kablo yönetim sistemi, daha iyi bir hava sirkülasyonu sağlayarak, bileşenlerin daha serin kalmasına da yardımcı olur.

Anakart Uyumu

Cable Master 2.0 kasa serisi, geleneksel ATX anakartlara uyumlu olarak tasarlanmıştır. Ancak, daha küçük form faktörlerine de uyum sağlar.

Kasa serisi ayrıca, arka panel konfigürasyonlarına uyumlu olarak tasarlanmıştır. Bu sayede, kullanıcılar istedikleri herhangi bir bileşeni kolayca kurabilirler.

İç Tasarım

Cable Master 2.0 kasa serisi, iç tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kasa serisi, kullanıcıların kolayca monte edebileceği ve erişebileceği bir güç kaynağı bölmesine sahip.

Ayrıca, Cable Master 2.0 kasa serisi, 360 mm'ye kadar su soğutma radyatörlerini destekler. Bu sayede, daha iyi bir soğutma performansı sağlanır ve bileşenlerin daha uzun ömürlü olması sağlanır.

Enermax, Cable Master 2.0 kasa serisini tanıttı. Bu kasa serisi, özel bir kablo yönetim sistemi ve geleneksel anakartlara ve arka panel konfigürasyonlarına uyum sağlıyor. Cable Master 2.0 kasa serisi, hem geleneksel ATX anakartlara hem de daha küçük form faktörlerine uyumlu olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, iç tasarımıyla da dikkat çeken kasa serisi, kullanıcılara daha iyi bir donanım kurulum deneyimi sunar.

Enermax, Cable Master 2.0 kasa serisiyle kullanıcıların donanım kurulum deneyimini daha iyi hale getirmeyi hedefliyor. Bu sayede, daha fazla kullanıcının bu teknolojiden faydalanmasını sağlamak istiyor.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!