fcp

Bulletstorm'un VR çıkış tarihi ertelendi! İşte yeni tarih

Kemal Y. 22.11.2023 (Güncellenme: 29.07.2024) Takip et
VR AR
Kasırga nişancısı Bulletstorm'un VR versiyonu 2023'te çıkmayacak. Yeni bir çıkış tarihi açıklandı.
Bulletstorm'un VR çıkış tarihi ertelendi! İşte yeni tarih

Polonya merkezli People Can Fly stüdyosunun yarattığı şiddet dolu oyun Bulletstorm, sanal gerçeklik (VR) versiyonu ile heyecan uyandırıyor. Ancak beklenen VR sürümü, planlanandan daha geç bir tarihte karşımıza çıkacak.

Bulletstorm VR, ilk kez haziran ayında Meta Quest Gaming Showcase 2023 etkinliğinde tanıtıldı ve ardından ağustos ayında gamescom 2023 fuarında 14 Aralık 2023 tarihinde çıkacağı duyuruldu.

Erteleme Kararı ve Yeni Çıkış Tarihi

Ne yazık ki, Incuvo ekibi (Green Hell VR) daha fazla geliştirme süresine ihtiyaç duydu ve Bulletstorm VR'nın çıkış tarihi 18 Ocak 2024 olarak güncellendi. Oyun, PC (Steam), PlayStation VR2 ve Quest serisi gibi bağımsız VR başlıklarında oynanabilecek.

People Can Fly'dan Açıklama

People Can Fly, erteleme kararını, oyuncuların stüdyodan bekleyebilecekleri kalite standardına ulaşmak ve Bulletstorm VR deneyimini iyileştirmek istedikleri için aldıklarını açıkladı.

Bulletstorm VR: Brütal Bir VR Deneyimi

Bulletstorm VR, birinci şahıs bakış açısından oynanan brütal bir hikaye tabanlı nişancı oyunu olarak tanıtılıyor. Oyuncular, "Mort Echo" biriminden emekli olmuş bir elit tetikçinin rolünü üstlenerek terkedilmiş tatil gezegeni Stygia'da mücadele edecekler.

Oyunun Vaatleri ve Yenilikler

Oyun, klasik çatışmalar, yıkıcı kombolar ve puan hesaplama sistemiyle vaatlerde bulunuyor. Ayrıca, sanal gerçeklikle uyumlu olarak tamamen yeniden tasarlanmış kontrol öğeleriyle birlikte geliyor.

Geçmiş ve Beklentiler

İlk olarak Şubat 2011'de PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen orijinal Bulletstorm, eleştirmenlerden yüksek puanlar ve oyuncu sevgisi alsa da, devam oyunu beklenen ilgiyi görememişti. Yine de, VR versiyonuyla Bulletstorm, hayranları için heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!