fcp

Arc System Works Paris'te bir ofis açtı

Kemal Y. 03.07.2024 (Güncellenme: 07.07.2024) Takip et
Guilty Gear ve BlazBlue'nun yaratıcıları Avrupa'ya doğru bir rota belirledi. Paris ofisi açıldı.
Arc System Works Paris'te bir ofis açtı

Japon stüdyo Arc System Works, Guilty Gear Strive, DNF Duel, BlazBlue ve Granblue Fantasy Versus gibi anime dövüş oyunlarıyla tanınan bir stüdyo olarak biliniyor. Şimdi ise Avrupa'da yeni bir şube kurduklarını duyurdu.

Arc System Works Europe'nin İlk Günü

Yeni oluşturulan Arc System Works Europe, 1 Temmuz itibariyle faaliyete geçti. Şirketin merkezi Fransa'nın başkenti Paris'te bulunuyor.

Avrupa'daki Stratejik Amaçları

Paris ofisini açarak Arc System Works, Avrupa pazarında daha geniş bir etki alanı oluşturmayı ve "tanınmış bir yayıncı ve geliştirici" olarak konumunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Arc System Works Europe'nin Görevleri

Arc System Works Europe, Arc System Works projelerinin Avrupa'daki pazarlamasından, ürünlerin tanıtımına, müşteri hizmetlerinden, lisans operasyonlarına, yerelleştirmeye ve yeni fikri mülkiyetlerin geliştirilmesine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösterecek.

Arc System Works'in Geçmişi ve Genişleme Stratejisi

1988 yılında kurulan Arc System Works, 2024 yılında 36. yıl dönümünü kutladı. Şirket, 2017 yılında Amerika'da Arc System Works America'yı açarak küresel genişleme stratejisine başlamıştı.

İlk Proje: Hunter x Hunter: Nen x Impact

Arc System Works Europe'nin ilk büyük projesi, Japon stüdyo Eighting tarafından geliştirilen Hunter x Hunter: Nen x Impact'in Avrupa'da yayınlanması ve dağıtılması olacak.

Hunter x Hunter: Nen x Impact'in PC (Steam), PS5 ve Nintendo Switch için 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun demo versiyonu, 11-14 Temmuz tarihleri arasında Paris'teki 2024 Japan Expo'da ziyaretçilere sunulacak.

Son cümlede, okuyucuların bu gelişme hakkında düşüncelerini ve yorumlarını paylaşmalarını bekliyoruz.
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!