fcp

Apple, 3 ülkede daha Vision Pro gözlüklerini satmaya başladı

Kemal Y. 28.06.2024 (Güncellenme: 04.07.2024) Takip et
Apple, Çin, Japonya ve Singapur'da Vision Pro AR kulaklığını satmaya başladı
Apple, 3 ülkede daha Vision Pro gözlüklerini satmaya başladı

Apple, Vision Pro adlı artırılmış gerçeklik kulaklığının Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur'da resmi mağazalarında haziran sonuna kadar satışa sunulacağını duyurdu.

Çin'de Vision Pro'nun İlk Günlerindeki Talep

Vision Pro kulaklığı ABD pazarında başlangıçta sunulmuş olsa da Çinli aracılar hemen ürünü Çin'e getirmenin yollarını aramışlardı. Ürünü resmi fiyatının iki katına satan bu girişimciler, sınırlı sayıda müşteri bulmuş olsalar da bazıları Vision Pro'yu kiralama seçeneği sunarak kullanıcıların cihazı satın almadan önce deneyimlemesine imkan tanıdılar.

Vision Pro'nun Asya'daki Lansmanı ve Mağaza Deneyimi

Apple'ın zengin görsellerle desteklenmiş basın açıklamasına göre, Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur'daki Apple mağazalarında Vision Pro'nun satışı, cihazın özellikleriyle uzun süreli tanışma sürecini içeriyor. Mağazalarda, potansiyel alıcılar ve Apple'ın özel gösterim prosedürüne eğitilmiş danışmanlar için konforlu oturma alanları bulunan özel bölgeler yer alıyor. Ayrıca, Vision Pro ile birlikte satılan aksesuarlar da satışa sunulduğundan tüm ihtiyaçlar tek bir ziyarette karşılanabiliyor.

Vision Pro'nun Küresel Lansmanı ve Satış Stratejisi

Almanya, Fransa, Avustralya, İngiltere ve Kanada'da Vision Pro için ön siparişlerin bugün başlaması planlanıyor ancak ürünler bu pazarlarda ancak 12 Temmuz'da satışa sunulacak. Bu hızlı genişleme, bazı uzmanlara göre, ABD'deki iç pazarda Vision Pro'nun sınırlı satış başarısını yansıtıyor.

Teknoloji dünyasında artırılmış gerçeklik ürünlerinin uluslararası pazara girişi hızla devam ederken, Vision Pro'nun farklı pazarlardaki performansı merakla bekleniyor. Sizce Apple'ın bu yeni ürün stratejisi nasıl bir etki yaratacak? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!